1. Informatii despre studiu

Participarea la studiu este voluntara, insa contributia dumneavoastra este foarte importanta pentru a surprinde o imagine de ansamblu cat mai fidela a preferintelor respondentilor fata de piata locurilor de munca din Romania.

Va rugam sa acordati 7 minute intrebarilor noastre. Raspunsurile dumneavoastra vor fi anonime si confidentiale, datele dumneavoastra fiind folosite doar pentru a putea monitoriza completarea chestionarului.

Mentionam faptul ca datele furnizate NU intra sub incidenta reglementarilor stricte de protectie a datelor cu caracter personal intrucat nu sunt furnizate date personale exacte ci doar incadrari in game de date, iar rezultatele publicate nu permit identificarea individuala a respondentilor.

Cercetarea se desfasoara in perioada Iunie-Iulie 2018 iar analiza datelor va deveni parte a lucrarii academice "Shift to temporary jobs, a Romanian perspective" care va fi prezentata in cadrul programului de EMBA al Maastricht School of Management.

Datele colectate vor fi stocate pe platforma SurveyMonkey timp de o luna, iar accesul la date este restrictionat doar pentru membrii echipei de cercetare. Baza de date centralizata compusa din datele anonime va fi stocata pe perioada nedeterminata la Maastricht School of Management.

T