Benvinguda

Benvolgut/da,

Des de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) iniciem la 11a edició del “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, que té com a objectiu poder disposar d’un document representatiu que aporti una visió àmplia dels principals indicadors del sector digital i tecnològic. 

Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que no només té en compte la informació de les empreses oferta del sector TIC, sinó que també hi seran representades les empreses de demanda. Això donarà una àmplia visió de l’evolució del sector.

T'informem que l'enquesta té una durada de 10 minuts i que durant tot el procés de l’estudi es garantirà la confidencialitat de les respostes.

Com a agraïment per la teva col·laboració, el CTecno i Market AAD (empresa externa encarregada de realitzar aquest estudi) et farem arribar els resultats de l’estudi mitjançant un informe detallat en format digital i et convidarem a assistir a l’acte de presentació dels resultats del Baròmetre que tindrà lloc el 18 de juliol a la tarda, a Barcelona. 

Moltes gràcies per la seva col·laboració!

Question Title

* 1. L'empresa on treballa és ...

T