Dobrodošli

Dragi studenti, dragi alumni,

Dobrodošli u anketu o poduzetničkom obrazovanju u visokom obrazovanju!

Ova anketa dio je Evaluacije poduzetničkih obrazovnih programa u visokoškolskim ustanovama i centrima (EEEPHEIC), koju je naručila Glavna uprava za obrazovanje, mlade, sport i kulturu Europske komisije (Please click here to read an introductory letter from the European Commission, available in English). Cilj istraživanja je bolje razumijevanje vrsta poduzetničkih obrazovnih programa i njihovih utjecaja. Ova anketa će tvoriti osnovu za oblikovanje online alata koji će biti usmjeren na pomaganje studentima u odabiru odgovarajućih vrsta programa.

Neka su pitanja vezana uz vaše iskustvo sa kolegijem iz poduzetništva kojeg trenutno pohađate ili ste pohađali u prošlosti. Druga se pitanja odnose na vaše mišljenje kakvo bi poduzetničko obrazovanje trebalo biti. Prilikom odgovaranja imajte na umu jedan specifičan kolegij, modul ili program.

Upitnik se sastoji od 31 pitanja i njegovo ispunjavanje bi trebalo trajati oko 12 minuta. Svi odgovori su potpuno povjerljivi, te će biti korišteni isključivo za potrebe ovog istraživanja.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem doprinosu ovom istraživanju.

Istraživanje provodi konzorcij, na čijem čelu je Ecorys, uz podršku Danish Foundation for Entrepreneurship, Strascheg Center for Entrepreneurship, Technopolis Group i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

T