Ερωτηματολόγιο σχετικά με αστικές μετακινήσεις

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα.

Η έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου ELVITEN, που έχει στόχο έχει να προωθήσει τα ελαφρά ηλεκτρικά οχήματα ως ελκυστικό μέσο μεταφοράς στις πόλεις αντί για βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα ιδιωτικά οχήματα.

Για τη συμμετοχή σας δε χρειάζεται να είστε ήδη χρήστης τέτοιων οχημάτων ούτε να γνωρίζετε κάτι για αυτά. Στην έρευνα σας παρακαλούμε να περιγράψετε τις συνηθισμένες μετακινήσεις σας στην πόλη και να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις. Η έρευνα αφορά μόνο τα αστικά και προαστιακά ταξίδια. Παρακαλούμε στις απαντήσεις σας να μη συμπεριλάβετε μακρινά ταξίδια, π.χ. για διακοπές.

Η έρευνα πραγματοποιείται ανώνυμα, δε θα σας ζητήσουμε προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση ή στοιχεία επικοινωνίας. Συμμορφωνόμαστε με την Πολιτική απορρήτου του SurveyMonkey, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ (στα αγγλικά): https://en.surveymonkey.com/mp/policy/privacy-policy/. Η έρευνα περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο 26 ερωτήσεων, για το οποίο απαιτούνται μόνο 10 λεπτά από το χρόνο σας. Η ολοκληρωμένη συμπλήρωσή του, ως την τελευταία σελίδα, θα μας βοηθούσε σημαντικά στον εντοπισμό των συνηθειών μετακινήσεων σε κάθε πόλη και στην ανάλυση των απόψεων των μετακινούμενων. Όλες οι ερωτήσεις είναι ανώνυμες και πολύ σημαντικές για την ανάλυση των απαντήσεων και την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Στα πλαίσια του έργου ELVITEN θα οργανωθούν επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων σε τρεις ιταλικές πόλεις (Ρώμη, Μπάρι και Γένοβα), στη Γερμανία (Βερολίνο), στην Ελλάδα (Τρίκαλα) και στην Ισπανία (Μάλαγα). Όμως θέλουμε τη γνώμη σας, ακόμη και αν ζείτε σε άλλη πόλη, απλά εισάγετε την πόλη κατοικίας σας στην ερώτηση αυτή.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ελληνικά και ισπανικά. Μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο στις υπόλοιπες γλώσσες στο σύνδεσμο:
 
Αγγλικά:     www.research.net/r/ELVITEN-EN
Γερμανικά:  www.research.net/r/ELVITEN-DE
ιταλικά:     www.research.net/r/ELVITEN-IT
Ισπανικά:   www.research.net/r/ELVITEN-ES

Για να συνεχίσετε στα ελληνικά, πατήστε το OK

* 1. Σε ποια πόλη μένετε (ή κοντά σε ποια μεγάλη πόλη μένετε)?

T