Chestionar de opinie

Studiu privind situatia actuala a Pietei Turismului (pe segmentele ”Agentii de Turism” si ”Unitati de cazare”) la nivel national si evolutia estimata a acesteia in urmatorii 3 ani.

Obiectivul: In urma unei experiente de 3 ani in realizarea Studiului de piata – Piata Turismului in Romania – ManagerAnticriza lanseaza o analiza la nivel national care sa permita intelegerea mai exacta a modului in care companiile care activeaza pe aceasta piata percep evolutiile recente, problemele intampinate, factorii de influenta si perspectivele viitoare ale sectorului.

Prezentarea studiului de piata elaborat de ManagerAnticriza pentru perioada 2008-2013 (actualizat anual) poate fi consultata aici.

Dupa finalizarea cercetarii fiecare respondent care completeaza chestionarul va primi un raport complet de analiza a rezultatelor (situatie, estimari, factori de influenta).

Confidentialitate: Raspunsurile Dvs. vor fi tratate strict confidential si vor fi utilizate in maniera impersonala pentru analizarea datelor privind piata si completarea studiului de piata.

Completarea chestionarului dureaza max. 30 min.
Chestionarul se completeaza intr-o singura sesiune (raspunsurile partiale nu sunt salvate).
In cazul intrebarilor cu mai multe dimensiuni chestionate (linii) este necesar sa se raspunda la fiecare dintre acestea! 

Va multumim pentru bunavointa si timpul alocat cercetarii noastre!
 
11% of survey complete.

T