Personvern

Question Title

* 1. Snusbolaget Norden AB, org. nr. 556801–3683, er i fellesskap med Snushjem.no AS (org.nr. 919 649 585) ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine som samles inn når du deltar i en av våre underskriftskampanjer. Personopplysningene brukes for å kommunisere og for å gjennomføre analyser som skal skaffe kundeinnsikt. For å verne personopplysningene har konsernselskapene seg imellom inngått en avtale som inneholder en felles ordning, og som regulerer bruken av personopplysninger. Dersom du har spørsmål om denne underskriftskampanjen eller hvordan vi behandler dine personlige data, kan du kontakte oss på privacy@hayppgroup.com. 
 
For mer informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger, inkludert lagringsperiode, og dine rettigheter, vennligst se vår personvernerklæring
 
Hvilke personopplysninger samler vi inn? 
Når du deltar i en av våre underskriftskampanjer samler vi inn personopplysninger om deg, som kan omfatte: kontaktinformasjon, livsstils- og interesseinformasjon og meninger. 
 
Hvordan bruker vi dine personopplysninger og hvor lenge lagrer vi disse?  
Når du gir ut personopplysninger i forbindelse med en av våre underskriftskampanjer, kan vi bruke personopplysningene til følgende formål; for å påvirke politikere i forbindelse med saken som underskriftskampanjen avser; for å analysere ulike aktiviteter; for å forbedre vårt nettsted, produkter og tjenester, markedsføring eller kundeforhold; samt for å kommunisere med deg, som inkluderer å tilby deg å delta i andre undersøkelser. Personopplysninger lagres for dette formålet så lenge underskriftskampanjen er åpen og i en påfølgende periode på tolv (12) måneder. 
 
Deler eller overfører vi dine personopplysninger? 
Vi kan dele dine personopplysninger innad i vårt konsern og med relevante eksterne parter som myndigheter og politikere. Vi kan også komme til å dele fritekstsvar som du gir, men kun etter at vi har anonymisert dem. 
 
Vi kan overføre, lagre og behandle personopplysningene dine utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Dersom det er aktuelt, skjer slike overføringer i samsvar med relevant databeskyttelseslovgivning. 
 
Hvilke rettigheter har jeg? 
Du har rett til å utøve dine rettigheter i henhold til relevant databeskyttelseslovgivning, som blant annet inkluderer rett til å få en kopi av de av dine personopplysninger vi behandler og rett til å kontakte en lokal tilsynsmyndighet med klagemål. Du finner mere informasjon om rettighetene dine i vår personvernerklæring
 
Ditt samtykke og juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger 
Det er frivillig at delta i våre underskriftskampanjer. Ved å klikke på "Fortsett til underskriftskampanjen" nedenfor, godtar du å delta i vår underskriftskampanje og at vi deler dine meninger og personopplysninger med relevante politikere og myndigheter på den måte som er beskrevet ovenfor.  
Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger for de formål som ar beskrevet oven er berettiget interesse, behandlingen er nødvendig for å ivareta vår berettigede interesse av å gjennomføre kampanjer for å tillvareta versomhetens interessen. 
 
Vi takker for din interesse for Snusla

T