Általános információk

Question Title

* 1. Adatkezelési hozzájárulás

Európai uniós adatvédelmi szabályozás következtében 2018. május 25-től módosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályi előírások, ezért kérjük, hogy szíveskedjen hozzájárulását adni ahhoz, hogy személyes adatait az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje!

Question Title

* 2. NETA alany cégre vonatkozó adatok

Question Title

* 3. Az Önök esetében a befizetendő NETA adó jelenleg havi szinten a következő összegsávban mozog:
(A kérdésre nem kötelező válaszolni)

Question Title

* 4. Korábban élt-e és ha igen, akkor milyen formában a NETA 10 % felajánlásával?

Question Title

* 5. Amennyiben élt a NETA 10% felajánlásával, ennek mekkora volt a havi/negyedéves/éves összege?

Question Title

* 6. Amennyiben korábban valamely egészségügyi államigazgatási szerv részére ajánlották fel a NETA 10 %-ot, kérjük írja le, mely szervek részére tettek felajánlást a jogszabályi keretek között?

Question Title

* 7. Amennyiben korábban nem ajánlották fel a NETA 10%-ot, kérjük, jelöljék meg, hogy miért nem éltek a felajánlás lehetőségével.
(Több válasz lehetséges)

Question Title

* 8. Kérjük, jelöljék egy 1-5-ig terjedő skálán, hogy mennyire tartják fontosnak a kapcsolattartást a NETA 10% felajánlás fogadására kijelölt egészségügyi államigazgatási szervvel?

Question Title

* 9. Tervezi-e felajánlani a NETA 10%-át 2019-ben az egészségügyi államigazgatási szerv részére, és ha igen, miért, milyen időközönként kíván élni felajánlásával?

Question Title

* 10. Amennyiben nem tervezi felajánlani 2019-ben a NETA 10%-át az egészségügyi államigazgatási szerv részére, kérjük, ossza meg velünk, hogy miért nem kíván élni a felajánlás lehetőségével.

Question Title

* 11. Kérjük, ossza meg velünk, hogy
  • milyen szempontok vezérlik Önöket a NETA 10% való felajánlásról szóló döntésükben;
  • van-e olyan ötlete, javaslata, melyet a NETA tárgyában szívesen megosztana velünk, mint egészségügyi államigazgatási szervvel?

T