Benvinguts i benvingudes

Panoràmic 2017
 
El Panoràmic és un projecte que va néixer l’any 2014 i té per objectiu ser una eina per a la millora i l’enfortiment del món no lucratiu. Es tracta d’una recerca impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona –CAB- i fruit de les reflexions recollides en el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona que aporta informació sobre l’abast del teixit associatiu i posa de manifest la seva força, disposant de dades sobre la seva situació i evolució.

A cada edició s'han anat sumant organitzacions i institucions, fent del Panoràmic l'estudi de referència en el nostre entorn. En el 2017 es posa en marxa la 4a edició oberta a totes les entitats no lucratives catalanes. Per a més informació consulteu www.elpanoramic.org
 
Qüestionari general

Aquest qüestionari està estructurat en sis parts: I. Dades generals i implantació territorial, II. Organització i activitats, III. Les persones, IV. Espais i equipaments, V. El finançament i els recursos econòmics i VI. El present i el futur.

Sabem que la informació que us demanem costa temps i esforç recollir-la però creiem que es tracta d’una inversió per a la millora del futur del món no lucratiu. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà per a finalitats de recerca.
 
 
L'equip de treball del Panoràmic

L’equip de treball del Panoràmic
estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta al voltant d’aquest qüestionari i del projecte. Podeu contactar per correu electrònic elpanoramic@ferrerguardia.org, o bé, al telèfon de suport 93 601 16 44
 
Gràcies per participar!

T