Presentació

Benvolugut/da, 

L’Ajuntament de Martorell està elaborant un Perfil Local de Salut per dotar el municipi d’entorns més segurs i saludables i contribuir a la millora de la salut de la ciutadania. Aquest perfil té per objectiu planificar les actuacions que es duran a terme a Martorell en matèria de salut durant els propers anys.

El qüestionari que et presentem a continuació és una de les eines fonamentals per elaborar aquest perfil, per això, si ets una persona de 15 o més anys i vius a Martorell, et demanem que participis omplint aquest breu qüestionari.

La teva col·laboració és fonamental per poder conèixer l’estat de salut dels i les habitants de Martorell. En aquest sentit, t’agrairíem que facis arribar aquest qüestionari a altres amics/gues o coneguts/des que visquin a Martorell, per tal que l’omplin. Una alta participació permetrà obtenir dades més representatives.

Algunes orientacions:
  • El qüestionari es divideix en dos blocs bàsics: hàbits i estils de vida (alimentació, activitat física i consum de substàncies) i participació en la vida comunitària (ús i valoració dels espais i recursos del poble). 
  • Omplir el qüestionari et portarà només 10 minuts.
  • Les dades recollides són de caràcter anònim i confidencial.
  • És molt important fer el qüestionari sencer. Si el comences però no tens temps d’acabar-lo, podràs reprendre’l més tard accedint de nou a l'enllaç des del mateix equip amb què vas començar a emplenar-lo. 
  • Prem el botó "Fet " (a l'última pàgina) quan estigui acabat.
  • En cas de dubte o problema tècnic, pots escriure a: jon.casado@spora.ws.

Si ets una persona de 15 o més anys i vius a Martorell, prem el botó “Següent” per començar a omplir el qüestionari.

Question Title

Imatge

T