Question Title

* 1. Snuslageret, org. nr. 816.392.802, er ansvarlig for personopplysningene som samles inn når du deltar i en av våre undersøkelser. Dersom du har spørsmål om denne undersøkelsen eller hvordan vi behandler dine personlige data, kan du kontakte oss på privacy@hayppgroup.com.

For mer informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger, inkludert lagringsperiode, sikkerhet og markedsføring, vennligst se vår personvernerklæring.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Når du deltar i en av våre undersøkelser samler vi inn personopplysninger om deg, som kan omfatte: kontaktinformasjon, livsstils- og interesseinformasjon og meninger.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
Når du gir ut personopplysninger i forbindelse med en av våre undersøkelser, kan vi bruke personopplysningene til følgende formål; for å analysere ulike aktiviteter; for å forbedre vårt nettsted, produkter og tjenester, markedsføring eller kundeforhold; for å anbefale interessante produkter og tjenester; for å tilby deg spesialtilbud på våre produkter og tjenester; samt for å kommunisere med deg, som inkluderer å tilby deg å delta i andre undersøkelser.

Deler eller overfører vi dine personopplysninger?
Vi kan dele dine personopplysninger innad i vårt konsern og med relevante eksterne parter som myndigheter og politikere.

Vi kan overføre, lagre og behandle personopplysningene dine utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Dersom det er aktuelt, skjer slike overføringer i samsvar med relevant databeskyttelseslovgivning.

Hvilke rettigheter har jeg?
Under visse omstendigheter har du rett til å utøve dine rettigheter i henhold til relevant databeskyttelseslovgivning, som blant annet inkluderer rett til å få en kopi av de av dine personopplysninger vi behandler og rett til å kontakte en lokal tilsynsmyndighet med klagemål.

Ditt samtykke
Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger er ditt samtykke. Ved å klikke på "Fortsett til undersøkelsen" nedenfor, godtar du at vi behandler personopplysningene dine på den måten som er beskrevet ovenfor. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å kontakte oss på privacy@hayppgroup.com.

Vi takker for din interesse for Snuslageret!

T