Introductie

Question Title

Afbeelding
Welkom bij de Clinical Data Survey 2019. Dit onderzoek is ontwikkeld om inzichten te verwerven over de adoptie van kunstmatige intelligentie (AI) in de gezondheidszorg, vanuit het perspectief van zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, data experts, IT specialisten, beleidsmakers en managers).

Kunstmatige intelligentie (in de breedste zin van het woord: o.a. data science, machine learning, deep learning) heeft in de afgelopen jaar zijn waarde bewezen in verschillende markten, van Netflix aanbevelingen op TV, tot de face unlock op je telefoon, en spraak herkenning in je auto.

Nu begint de technologie ook zijn effecten te hebben in de gezondheidszorg. Japan heeft recent aangekondigd in de komende vijf jaar tien nieuwe AI-ondersteunde ziekenhuizen te bouwen. Geoffrey Hinton, een bekende deep learning pionier, zei in 2016: “Het is vrij duidelijk dat we moeten stoppen met het opleiden van radiologen”.

Wat vindt u? Waar denkt u dat AI de grootste impact zal hebben in de kliniek? Hoe bereid en voorbereid is uw organisatie om datagedreven oplossingen te implementeren?

Vul deze 5-minuten enquête in en ontvang het eindrapport kosteloos in uw mailbox.

*In het rapport zullen geen referenties geplaatst worden naar namen of instellingen

De Clinical Data Survey 2018/19 is een initiatief van Medicx.ai, Internet of Health, Universiteit Twente en Universitair Medisch Centrum Groningen.

Door het invullen van deze enquête geeft u toestemming voor het gebruik, de opslag en de verwerking van deze data voor het creëren van een anoniem rapport.
Uw gegevens
Achterlaten van uw gegevens is niet verplicht. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, ontvangt u van ons het rapport in uw mailbox en ontvangt u nieuws en informatie over toekomstige Clinical Data Surveys.

Question Title

* 1. E-mailadres

Question Title

* 2. Voornaam

Question Title

* 3. Achternaam

Question Title

* 4. Organisatienaam

Question Title

* 5. Uw organisatie (meerdere antwoorden mogelijk)

Question Title

* 6. Expertise met betrekking tot medische data

 
17% of survey complete.

T