Presentació

Benvolgut/da,

Des de l'Ajuntament de Valls s'està portant a terme un Pla de Drogues i Pantalles. En la primera fase d'aquest pla s'està realitzant una diagnosi sobre les pràctiques de consum per conèixer quines necessitats existeixen i poder millorar els sistemes d'atenció i prevenció en consum de drogues i ús de pantalles de Valls, per tal d'oferir una atenció més adaptada a la ciutadania.

Per aquest motiu, si ets una persona d'entre 15 i 64 anys i vius a Valls, et demanem que participis omplint aquest qüestionari. Has de saber que el qüestionari és anònim, és a dir, ningú coneixerà les teves respostes. 

Per últim, t’agrairíem que facis arribar aquest qüestionari a altres amics/gues o coneguts/des que visquin a Valls, per tal que l’omplin. Una alta participació permetrà obtenir dades més representatives.

Algunes orientacions:
  • És molt important respondre totes les preguntes del qüestionari i EMPLENAR-LO FINS EL FINAL
  • El qüestionari té diversos blocs temàtics: consum de tabac, alcohol i altres substàncies, ús de pantalles, joc amb diners etc. 
  • Per respondre'l correctament, cal lleguir detingudament les preguntes i les instruccions que trobaràs. Pren-te el temps que necessitis per respondre-les! 
  • Emplenar-lo et portarà uns 15 minuts
  • Si fas el qüestionari amb un mòbil o "tablet", posa'l en posició horitzontal.
  • Quan l'acabis, prem el botó "Fet " (a l'última pàgina).

Question Title

1. Tens entre 15 i 64 anys i vius a Valls?

Prem el botó "Següent" per començar a emplenar el qüestionari.

Question Title

Imatge

T