• Català
  • English
  • Español

SUPORT A LA CREACIÓ 2023

Les companyies interessades a presentar candidatura amb un projecte escènic al programa Suport a la Creació 2023 heu d'emplenar aquest formulari de sol·licitud, que estarà disponible a partir de l'1 de juliol i fins al 15 de setembre de 2022.

CONSIDERACIONS IMPORTANTS SOBRE EL REGISTRE DE PROPOSTES

1. El procés de registre és llarg (aprox. 1 h) i inclou preguntes sobre l’àmbit artístic però també sobre la gestió del projecte o la seva orientació en termes de mercat. Tingueu tota la informació sobre la vostra proposta preparada. Aquest formulari es pot desar i seguir completant-lo en un altre moment. Les respostes es desen automàticament a través de cookies. Per recuperar-lo al punt on l’heu deixat, només cal que torneu a l'enllaç del formulari des del mateix dispositiu i navegador. 

2. El programa Suport a la Creació de FiraTàrrega no és una simple línia d’ajuts a la creació. És un procés que vol acompanyar els projectes escènics fins al seu aterratge al mercat. Disposar del màxim d’informació ens ajuda a valorar la seva solidesa i la seva idoneïtat per encaixar en els mecanismes d’acompanyament establerts.

3. Totes les propostes rebudes en aquesta convocatòria podran ser valorades i seleccionades per a altres iniciatives de l'organització en l'àmbit artístic o de mercat.

4. La tramesa de documentació implica l'acceptació de Condicions de Participació Suport a la Creació.

5. A partir de l'1 de desembre de 2022 us comunicarem per correu electrònic si heu estat o no seleccionades.

T