Nelson Garden vil inspirere til at dyrke! Derfor udlodder de en komplet pakke med spændende frø og tilbehør. Der udloddes 5 store pakker bestående af frøpakker, miniplugsæt, Blomsterblanding til insekter, økologiske frø og lækre handsker fra Convo til en værdi af 1011 kr. Vi trækker vinderne d. 28. februar. 

Question Title

Image

Question Title

* 1. Indtast e-mail adresse for at deltage i konkurrencen:
(du giver samtykke til, at din e-mail må videresendes til Nelson Garden)

Du kan læse mere om præmien her:

Miniplugsæt i dyrkningsbakke med låg
Dyrkningsbakke med låg og miniplugsæt til jord eller briketter. Dyrkningsbakken er fremstillet i genbrugsplast, og er stabil og robust, så den kan holde i mange år. Gør såning, forspiring og omplantning nemmere! 

Blomster til nytteinsekter
Et mix af et- og flerårige arter, som elskes af insekter. Ved siden af frugt- og grønsagsdyrkningen giver de beskyttelse og næring til bestøvere og insekter, som modvirker skadedyr. Indeholder 16 etårige og 9 stauder, bl.a.kornblomst, fløjlsblomst og havemorgenfrue.

Økologiske frø
Fælles for dem alle er, at de er lette at dyrke, og både blomster og grøntsager passer til vores korte sommersæson. Flere af dem er også egnede til såning direkte på friland.

Handske Convo
Elegant og smidig handske med fremragende greb i sort mikrofiber. Komfortabel og med fingerspidsfølelse. Bagsiden af handsken er lavet af stof i retromønster designet af Gunnel Ginsburg.

T