Poštovana/i,

anketni upitnik pred Vama je namijenjen svima zaposlenima u poduzeću/instituciji, uključujući i one koji nisu imali nikakva iskustva s nasiljem i uznemiravanjem na radnom mjestu.

Istraživanje se provodi među zaposlenima unutar nekoliko sektora rada, a provode ga Nezavisni cestarski sindikat, Nezavisni hrvatski sindikati i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova u sklopu projekta "Prema sprečavanju i iskorjenjivanju nasilja i uznemiravanja na radnim mjestima u Hrvatskoj" sufinanciranog iz programa 2014 - 2021 Social Dialogue Decent Work Norveškog fonda. Na temelju nalaza istraživanja sindikati će predložiti konkretne korake za unapređenje uvjeta rada i sigurnosti na radnim mjestima. Vaši odgovori iznimno su važni kako bismo postigli navedene ciljeve.

Ispunjavanje upitnika traje oko 10 minuta, a možete ga ispunjavati na računalu ili mobitelu.

Istraživanje se provodi online, putem upitnika koji je anoniman. Vaši odgovori u potpunosti su povjerljivi te se nakon ispunjavanja ni na koji način neće moći povezati s Vama osobno. Također, nalazi istraživanja neće se prikazivati na razini poduzeća, već na razini pojedinih sektora i ni na koji način neće biti moguća identifikacija pojedinih osoba.

U slučaju problema s tehničkim ispunjavanjem upitnika ili pristupom upitniku, molimo da se obratite članicama istraživačkog tima: Marini Ivandić (099 607 5265) ili Petri Rodik (095 513 6929).

Klikom na gumb "sljedeće" ulazite u anketni upitnik.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na uloženom trudu i vremenu!

Question Title

Slika
 
3% of survey complete.

T